Winderen Overreach Onyx Pataharang Fekete

Kategória: Pataharang
Státusz: Raktáron
Cikkszám:
Márka: Winderen

Termékleírás

A Winderen Ultimate Protection Overreach pataharang rendkívül ellenálló a vágásokkal, a kopással és a szennyeződéssel szemben.
Védőpajzsként működnek a ló patáinál, maximális védelmet nyújtva az érzékeny koronaterületen.
Technológiailag fejlett és rendkívül tartós anyagainak köszönhetően ezek a csizmák a legkeményebb időjárási körülmények között is kitartanak.
Sokkal hosszabb ideig tartanak, mint a közönséges pataharangok.
Ezek a csizmák könnyű, vízálló anyagokból készülnek, és nedves és sáros körülmények között is használhatók.
Az Ultimate Protection Overreach pataharang készítésekor nem csak az ütéselnyelő anyagon keresztüli ideális patavédelemre, hanem az Ön kényelmére is összpontosítottunk. Ismerve a lovak potenciálját és kreativitását a pataharang és a sokféle felület megsemmisítésében, létrehoztuk egy túlnyúló pataharangot, amely nemcsak rendkívül tartós, de nagyon könnyen tisztán tartható is.
Tesztjeinkhez olyan lovakat választottunk ki, akik gazdáik véleménye szerint igazi pataharang rombolók voltak.
Ennek a pataharangnak a felső rétege kerámiával átitatott anyaggal van bevonva, amely merevvé és rendkívül ellenállóvá teszi a kopást.

A felső réteg a vizet is taszítja, ezért nagyon nehéz bepiszkolni, és nagyon könnyű tisztán tartani. A hófehér harangcsizma sokáig "újszerűnek" fog kinézni!

A kiváló minőségű katonai minőségű horog-hurok záródugó egyedülálló horganyszerkezete tartja a vizet, és nedves állapotban vagy homokkal borítva sem fog leválni.
Akár teljesen nedves állapotban is rögzíthető.

A pata tökéletes védelme érdekében kiváló minőségű habpárnát használunk, nagy ütéselnyelő tulajdonságokkal.

Pataharang Méret
Nagyítás egér kattintással
22 900 Ft
Mennyiség