Eggersmann Frucht Müzli 20kg (CSAK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ!)

Kategória: Lótáp
Státusz: Raktáron
Cikkszám:
Márka: Eggersmann

Termékleírás

A Fruit Müzli egy zabmentes lótakarmány, amely a rendkívül alacsony fehérjemennyiségnek köszönhetően alacsony energiát biztosít; hidrotermikusan expandált gabona pelyhekkel és az alma, sárgarépa és cékla természetes energiájával.
A válogatott szárított gyümölcstörköly nagy mennyisége miatt különösen ízletes, ezért kivételesen alkalmas válogatós lovak etetésére.
A sárgarépa és a cékla értékes természetes ásványi anyagokkal és nyomelemekkel, valamint vitaminokkal látja el a szervezetet;
serkentik az általános immunvédelmet és étvágygerjesztő hatásúak.
Az almatörköly és a lucerna elősegíti az emésztést és segít megelőzni az anyagcsere egyensúlyhiányát.
A kiegyensúlyozott és változatos összetevők biztosítják a lassú takarmányfelvételt és ezáltal a tápanyagok optimalizált felszívódását.
A szénhidrát szerkezet összetétele, amely kifejezetten a lovak sajátos emésztési szükségleteinek kielégítésére van megválasztva, biztosítja a rendelkezésre álló energia és tápanyagok megfelelő, egyenletes, teljes körű felhasználását.
A Gyümölcs müzlit minden póninak és lónak tervezték, könnyű és közepes munkával, amelyeknek zabmentes, de kiegyensúlyozott és természetes étrendet kell biztosítani.

Az előnyök egy pillantással:
- rendkívül alacsony fehérje- és energiatartalommal
- nagy mennyiségű válogatott gyümölcstörköly
- különösen ízletes - ezért nagyon alkalmas nyűgös evőknek
- értékes természetes ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, vitaminokkal
- optimálisan alkalmas minden szabadidős és robusztus ló számára

50,0 g/kg emészthető fehérje

10,6 MJ / kg emészthető energia

Etetési ajánlás:
Könnyű munkavégzés: 200-300g/100 kg testtömeg és nap. Kisebb mennyiség esetén ásványianyag-kiegészítő hozzáadását javasoljuk.

Nagyítás egér kattintással
9 990 Ft
Mennyiség