Pharmaka Pedocan Patabalzsam 500ml

Kategória: Pataolaj
Státusz: Raktáron
Cikkszám:
Márka: Pharmaka

Termékleírás

A PEDOCAN pataerősítő balzsam elengedhetetlen a rendszeres pataápoláshoz és hogy megelőzzük a pata kiszáradását, kirepedezését. Természetes módon erősít és táplál, megakadályozza a fertőzéseket. A nem megfelelő ápolás gyulladáshoz vezet, a célzott gondozás megőrzi egészségesen és ellenállóvá teszi a patát. A kiváló minőségű olajok és viaszok értékes természetes összetevői révén élénkítő hatást fejtenek ki. A pata pórusai nem tömődnek el, ellenben a felszívódás gyors és mélyreható. A balzsam elősegíti a növekedést, rugalmasságot biztosít, véd a kiszáradástól és a töredezéstől.

Használata: tisztítsa meg patát, patakefével vigye fel a PEDOCAN-t.  Masszírozza be a pata felső részén, 3 cm-rel a szőrvonal felett. Ezután kezelje az egész patát belül és kívül. Ha a talp puha vagy kemény része túl száraz, dörzsöljön bele egy kis balzsamot és fedje le. Mindennapos használat mellett már egy hét után javulás mutatkozik.

Összetevők: Natív repceolaj, természetes viaszkeverék, örökzöld olaj, babérolaj, jojobaolaj, avokádóolaj, fényezők, szinezékek.

Vigyázat: Kerülje a szemmel és nyálkahártyával való érintkezést! Csak állatoknak!

Nagyítás egér kattintással

2 300 Ft
Mennyiség